Videoproductie

Videoproductie

WAAROM VIDEOPRODUCTIE?

Video maakt een zeer groot deel uit van het internetverkeer (64%). Video’s worden dus vaak bekeken en gedownload. Ook komt uw bedrijf door een video hoger in de zoekresultaten van Google.
Het maken van een video is niet zomaar iets, er komt heel veel bij kijken. Daarom stemt TV Land van Cuijk met u af hoe de videoproductie eruit komt te zien.
De volgende zaken komen bijvoorbeeld aan bod:

- het schrijven van een script met duidelijke verhaallijn
- vocie-over of presentatrice/presentator
- welke fragmenten worden gefilmd
- welke locatie wordt gebruikt
- wat is de duur van een video
- het monteren van de opgenomen beelden
- het bereiken van de juiste doelgroep

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten videoproducties. U kunt zelf of samen met ons kiezen welke video het beste bij uw bedrijf past.


BEDRIJFSVIDEO OF COMMERCIAL

Bedrijfsvideo
Een bedrijfsvideo maakt in korte tijd uw bedrijf duidelijk en laat dit zien. Het bewegende beeld heeft een grote impact, groter dan geschreven tekst. Een video stimuleert klanten op een website, tijdens een afspraak etc. Een bedrijfsvideo draagt ook bij aan de vindbaarheid van uw website, waardoor klanten ook langer aanwezig zijn. Een bedrijfsvideo dient als een sterk communicatiemiddel. De communicatie van uw bedrijf versterken? Laat dan uw bedrijfsvideo maken door TV Land van Cuijk.

Commercial
Een commercial is een bewegend beeld, dat tevens geplaatst kan worden in onze reclameblokken of voorafgaand aan een programma. U kunt adverteren met een eigen commercial, maar ons team is ook inzetbaar om voor u de perfecte commercial te maken. Altijd al een eigen commercial willen hebben? Dan bent u bij TV Land van Cuijk aan het juiste adres.


VIDEONIEUWSBRIEF OF INSTRUCTIEFILM

Videonieuwsbrief
Een videonieuwsbrief is de manier om uw agenda onder de aandacht te brengen bij de consument. Prikkel de mensen met een betrokken video, zodat ze uw bedrijf komen bezoeken. Voor de consument is het betrouwbaar wanneer de ondernemer zelf in beeld komt, hij/zij kan kort en helder vertellen wat de agenda is. Zo’n videoboodschap wordt beter onthouden dan tekst. Tevens is een video makkelijk deelbaar en bereikt het veel mensen, waardoor u de statistieken goed kunt meten op social media kanalen. Hierop wordt een video vaak tot het einde gekeken.

Instructiefilm
Tekst en foto’s zijn soms niet genoeg om instructies over te laten brengen en uit te leggen. Het toelichten van een stappenplan kan daarom het beste met een instructiefilm. Dit is voor uw gebruikers veel duidelijker en prettiger om mee te werken. Ook leren gebruikers iets sneller als het voor gedaan wordt. De video kan gedeeld en geplaatst worden op uw website, waardoor gebruikers het makkelijk kunnen terug vinden.

JA IK WIL OOK MIJN EIGEN VIDEOPRODUCTIE!